Beste Ouders / Verzorgers

Het kabinet heeft weer versoepelingen aangekondigd. Wat betekent dat voor de zwemlessen!!

Wij zijn natuurlijk heel blij dat er weer meer mag, maar helaas zijn er nog een aantal kaderleden positief getest en moeten wij het momenteel doen met een ieder die aanwezig is.
Daarbij geven wij uiteraard voorrang aan het geven van de zwemlessen.

Wat betekent dat voor de zwemlessen!!

De regels halen en brengen veranderen niet, wel mogen er meer mensen in de kleedruimte. Daar het de laatste anderhalf jaar rustig verloopt met ophalen en terug  brengen van de kinderen bij de kleedruimte zullen wij deze regel blijven hanteren.

Dus eerst de ouders die de kinderen komen brengen naar binnen als deze klaar zijn de ouders die komen ophalen naar binnen.

Zaterdag is de laatste zaterdag van de maand  en staat de kijkdag op het rooster. Daar wij bij de laatste versoepelingen toch tegen problemen aan zijn gelopen zal deze kijkles- helaas -  nog niet kunnen doorgaan.

We kunnen op dit moment de 1,5m helaas niet waarborgen bij het ondiepe bad.

Wij begrijpen heel goed dat u dit niet leuk vindt.

Wij gaan u snel op de hoogte brengen hoe we de kijkdagen dan wel door kunnen laten gaan.

Helaas hebben we op dit moment niet genoeg mensen om de tribune open te stellen. Ook wij hopen  dat we deze zo snel mogelijk wel kunnen openen.

Dan nog even het volgende. Zaterdag staat ook het afzwemmen gepland.

Van elk kind mag er 1 ouder meezwemmen en 1 ouder langs de badrand plaats nemen. Helaas is er geen ruimte om meer mensen plaats te laten nemen.

Helaas zal ook tijdens het afzwemmen de tribune niet open zijn.

Wilt u er rekening mee houden, dat als u mee zwemt of langs de badrand plaats neemt wij verplicht zijn om bij de douches uw  QR code te controleren. Zonder deze code kunnen we u helaas niet toelaten.

Dit geldt ook tijdens de kijkdagen.

Dan nog het volgende: Het restaurant van de Veur is open, maar ook daar is een QR code en legitimatiebewijs nodig.  

Heeft u nog vragen dan kunt u altijd mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Met vriendelijke groet

Kader CEZ zaterdagochtend

Sylvia Schuling